Hitta bästa kreditkortet.

Jämför kreditkort med oss för att hitta det bästa kreditkortet som passar just din ekonomi och dina behov bäst.

Jämför kreditkort
Hmm.. Vilket är det bästa kreditkortet?
innehåller annonser

Jämför och hitta det bästa kreditkortet

Det bästa kreditkortet är kortet som passar just dina behov bäst. Hitta ditt kort här på Jämför24 och ansök.

Marginalen traveller kreditkort

Mer om Marginalen Traveller
Just nu bjuder Marginalen på årsavgiften första året (395 kr ordinarie). Med Marginalen Traveller samlar du poäng på alla dina köp – mat, bensin eller kläder? som du sedan kan byta in mot resor och upplevelser.
 • Korttyp Mastercard
 • Årsavgift0 kr år ett (365 kr)
 • Max. kredit 150 000 kr
 • Ränta 16,90%
 • Effektiv ränta 18,99%
 • Räntefritt 50 dagar
 • Uttagsavgift 3,00% (min 35kr)
 • Valutapåslag 1,65%
 • Minsta betalning3,00% (min 150kr)

Marginalen Gold kreditkort

Mer om Marginalen Traveller

Just nu bjuder Marginalen på årsavgiften första året (195 kr ordinarie). Alla köp blir lite bättre om du gör dem med Marginalen Gold. Då ingår nämligen smarta saker som prisgaranti, leverans- och allriskförsäkring och olika sätt att dela upp betalningen.

Till exempel om du handlar något i Sverige med Marginalen Gold så kan vår prisgaranti ersätta dig med upp till 2 000 kr om du hittar samma vara billigare i en annan svensk affär.

 • Korttyp Visa
 • Årsavgift0 kr år ett (195 kr)
 • Max. kredit 100 000 kr
 • Ränta 16,90%
 • Effektiv ränta 17,73%
 • Räntefritt 50 dagar
 • Uttagsavgift 3,00% (min 35kr)
 • Valutapåslag 1,65%
 • Minsta betalning3,00% (min 150kr)

Vilket är det bästa kreditkortet?

Oavsett om du söker efter kreditkort med generösa cashback alternativ, minimala avgifter, eller flexibla kreditmöjligheter utan UC, så har vi insikterna som hjälper dig att fatta välgrundade beslut. Med vår enkla jämförelsetjänst är ditt nästa bästa kreditkort bara några klick bort.

Självklart, här nedan finner du en strukturerad text med SEO-optimerade rubriker och kroppsdelar som fokuserar på nyckelorden du nämnde:

Välj bästa kreditkortet

När det gäller att hantera din ekonomi, är valet av rätt kreditkort ett avgörande steg. Ett bästa kreditkort kan ge dig inte bara finansiell frihet utan även extra förmåner som kan förbättra din köpkraft. Men med en marknad full av alternativ, hur väljer du det kort som passar just dina behov?

Upptäck förmånerna med kreditkort

Innan du dyker in i den djupa änden av kreditkortserbjudanden, börja med att förstå vad ett kreditkort kan göra för dig. Från att samla poäng till att erhålla cashback på köp, ett kreditkort används inte bara för att spendera utan också för att spara pengar och dra nytta av olika belöningar.

Jämför kreditkort utan UC för flexibilitet

Många konsumenter ser värdet i att ansöka om kreditkort utan UC, eftersom dessa kort ofta inte påverkar din kreditvärdighet på samma sätt som traditionella kort. Detta är särskilt värdefullt för de som vill hålla sina kreditupplysningar rena, vilket kan vara en kritisk faktor om du planerar större finansiella steg i framtiden.

Hitta kreditkort utan avgift – Mer pengar i din plånbok

Att slippa onödiga kostnader är alltid fördelaktigt, vilket gör kreditkort utan avgift en populär kategori. Dessa kort eliminerar de årliga avgifterna och andra extra kostnader, vilket gör att du kan använda kreditkortet utan att oroa dig för dolda avgifter som äter upp dina belöningar.

Experternas bästa kreditkorts-råd

I programmet diskuteras klubbkort, klippkort och kreditkort, samt deras roll i att bygga kundlojalitet och erbjuda bonusar. Experter ger råd om val av kreditkort, pekar ut vanliga fallgropar, förklarar skydd vid kortkapning, och ger tips på hur man bäst utnyttjar rabatter och bonusar.

Video via YouTube från EFN Ekonomikanalen

Vanliga frågor om kreditkort

Vad är fördelarna med att använda ett kreditkort?

Kreditkort erbjuder flera fördelar inklusive bekvämlighet, möjlighet till cashback och belöningar, säkrare onlineköp, och hjälp med att bygga upp en kreditvärdighet. Vissa kort erbjuder även extra skydd för köp och kan innebära besparingar med funktioner som kreditkort utan årsavgift eller valutapåslag.

Hur väljer jag det bästa kreditkortet för mig?

För att välja det bästa kreditkortet, börja med att bedöma dina spenderingsvanor och behov. Titta på faktorer som ränta, avgifter, belöningsprogram, och om kortet har några specifika förmåner såsom reseförsäkring eller cashback. Jämför kreditkort här på Jämför24 för att hitta det kreditkort som passar din ekonomiska situation och livsstil.

Vad innebär kreditkort utan valutapåslag?

Kreditkort utan valutapåslag tar inte ut en extra avgift när du gör inköp i en annan valuta än din egen. Det kan göra en stor skillnad i besparingar när du reser utomlands eller handlar från internationella webbplatser.

Vad innebär det att ansöka om kreditkort utan UC?

När du ansöker om ett kreditkort utan UC innebär det att kreditupplysningen inte görs genom Upplysningscentralen (UC), vilket kan vara fördelaktigt för de som vill undvika för många förfrågningar som kan påverka kreditvärdigheten.

Kan jag betala fakturor med mitt kreditkort?

Ja, de flesta kreditkort låter dig betala fakturor. Det kan vara en strategisk fördel för att utnyttja belöningar, men var medveten om potentiella avgifter och räntor som kan tillkomma.

Är det möjligt att få ett kreditkort med cashback?

Absolut, många kreditkort erbjuder cashback som en belöning för dina inköp. Cashback-kreditkort ger tillbaka en procentandel av det du spenderar som krediter på ditt konto, vilket kan hjälpa dig att spara pengar på lång sikt.